Günün Tarifi

29 Nisan 2010 Perşembe

LİMONLU BAVARUAZ

LİMONLU BAVARUAZ



MALZEMELER

3 adet jelatin

3 yumurta

2 limonun suyu ve 2 limon kabuğunun rendesi

1 paket (250 gram) krem şanti

1 çay bardağı tozşeker



HAZIRLANIŞI

Jelatinler bir çay bardağı ılık suda 15 dakika kadar bekletilir. Diğer taraftan yumurta ve şeker 10-15 dakika kadar mikserde çırpılır. Limonun suyu, rendesi erimiş jelatin ve krem şanti eklenip 1-2 dakika daha mikserde çırpılır ve derince bir kaseye konulup buzdolabında soğutulur ve soğuk olarak servis yapılır.

0 yorum:

Sütlü Tatlı Tarifleri | Pratif Sütlü Tatlılar   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP