Günün Tarifi

29 Nisan 2010 Perşembe

Pudingli Sarma

PUDİNGLİ SARMA



MALZEMELER

125 gr margarin

1 su bardagi un

4,5 su bardagi sut

1 su bardagi toz seker

1 paket biskuvi

2 adet muz



YAPILIŞ TARİFİ

On hazirlik:Kare yada dikdirtgen firin tepsisine strec film serilir ve 1 paket

biskuvi robotta toz haline getirildikten sonra strec film uzerine tamamen

yaylir.4,5 su bardagi sut ve 1 su bardagi tozseker ayri bir kapta

karistirilir.

125 gr margarin tencereye konur ve eritilir 1 su bardagi un ilave edilir ve

un kokusu cikana dek kavrulur.Tencereye sekerli sut karisimi yavas yavas

ilave edilir(karistirilarak)Karistirmayi kesmeksizin koyu bir muhallebi olup

kaynayinca ocaktan alinir ve mikserle 10 dk cirpilir.Hazirlamis

oldugunumuz biskuvili tepsiye dokulur ve islak kasik yardimi ile

duzeltilir.Hafif sogumaya birakilir.Soguyunca 2 esit parcaya kesilir.Her

parcanin ortasina gelcek sekilde muz ve cevizler pay edilir.Strec film

yardimi ile tek tek sarilir ve buzdolabinda sogumaya birakilir.Arzuya gore

cikolata sosu dokerek ve verevine keserek servis yapilir.

0 yorum:

Sütlü Tatlı Tarifleri | Pratif Sütlü Tatlılar   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP