Günün Tarifi

29 Nisan 2010 Perşembe

Yaz Meyvaları ile Elmasiye

YAZ MEYVALARI İLE ELMASİYE





Kullanılacak Malzemeler

2 adet şeftali

250 gr çilek

1 paket hazır jöle

2 kayısı





Hazırlanma Şekli



Meyvaları küp küp doğrayın. Jöleyi hazırlayın. Jölenin yarısını şekilli kalıba koyup buzdolabında dondurun. Diğer yarısının içine meyvaları karıştırın. Buzdolabında donan jölenin üstüne dökün. Tekrar buz dolabına koyun. Donunca kalıbın kolay çıkması için ılıksu dolu kaba koyun. Servis tabağına ters çevirerek yerleştirin.

0 yorum:

Sütlü Tatlı Tarifleri | Pratif Sütlü Tatlılar   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP