Günün Tarifi

29 Nisan 2010 Perşembe

Portakallı Vişneli Pelte

PORTAKALLI VİŞNELİ PELTE



500 ml. vişne suyunu 100 gr. toz şeker ve 20 gr. buğday nişastası ile tencereye koyun. Orta ateşte koyulaşana kadar karıştırın. Ayıklanmış 10-15 adet vişneyi ilave edin ve sıcak olarak porsiyonluk servis kaplarına paylaştırın 500 ml. portakal suyunu 100 gr. toz şeker ve 20 gr. buğday nişastası ile tencereye koyun. 1 adet portakalın kabuğunu da rendeleyin. Koyulaşana kadar karıştırın. Vişneli peltelerin üstüne ilave edin. Buzdolabında soğumaya bırakın.

0 yorum:

Sütlü Tatlı Tarifleri | Pratif Sütlü Tatlılar   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP