Günün Tarifi

29 Nisan 2010 Perşembe

Etimekli Sütlü Tatlı

ETİMEKLİ SÜTLÜ TATLI



Malzemeler

10-12 Tuzsuz Etimek

2 Su Bardağı Toz Şeker

750 gr. Süt

3 Tepeleme Yemek Kaşığı Un

2 Paket Vanilya

2 Su Bardağı Süt (750gr'dan Ayrıca)

2 Paket Kremşanti

2 Su Bardağı Su

Hindistancevizi



Hazırlanışı

Etimekleri dikdörtgen bir borcama dizin. 2 su bardağı toz şekeri tencerede biraz yakın. 2 su bardağı kaynar suyu tencereye ekleyin ve bu karışımı sıcakken etimeklerin üzerine dökün.

750gr. sütü un ve vanilya ilavesiyle muhallebi gibi pişirin. Etimeklerin üzerine sürün. 2 su bardağı sütle kremşanti hazırlayın, en üst kata da bu kremşantiyi sürün. Hindistanceviziyle süsleyin.

0 yorum:

Sütlü Tatlı Tarifleri | Pratif Sütlü Tatlılar   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP