Günün Tarifi

29 Nisan 2010 Perşembe

Karamelli Puding

KARAMELLİ PUDİNG



3 su bardağı süt

1 su bardağı şeker

1 çay bardağı pirinç unu

1 kutu labne peynir

Karamel için:

1 çay bardağı şeker

1 çorba kaşığı su



Süt, şeker, pirinç unu göz göz olana kadar pişirilir. Soğuyunca labne peyniri eklenir. Mikserle çırpılır. Kaselere bölüştürülür. Buzdolabında dinlendirilir. Servis yapılacağı sırada tavaya şeker ve su konur.Kısık ateşte sürekli karıştırarak sarı-kahverengi renk alana dek pişirilir. Pudinglerin üzerine kaşıkla gezdirilir.

0 yorum:

Sütlü Tatlı Tarifleri | Pratif Sütlü Tatlılar   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP