Günün Tarifi

29 Nisan 2010 Perşembe

KESTANELİ PUDİNG

KESTANELİ PUDİNG



Malzeme:

2 çay bardağı toz şeker

1/2 kg. kestane şekeri

100 gr sütlü çikolata

1 su bardağı krem şanti

1 adet vanilya



Yapılışı:

Çikolatayı rendeleyip, toz şekeri, vanilyayı karıştırın. Kestane şekerini un haline getirip, bu karışıma ekleyin. Çırpın. Krem şantiyi bu karışıma azar azar yedirin. Buna bir fincan suyu da ilâve edip çırpın. Kalıba döküp, buzdolabında 3-4 saat bekletin. Ters çevirip çıkarın, krem şanti ile süsleyin.

0 yorum:

Sütlü Tatlı Tarifleri | Pratif Sütlü Tatlılar   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP