Günün Tarifi

29 Nisan 2010 Perşembe

Kremalı Şu Hamuru İçi

KREMALI ŞU HAMURU İÇİ



150 gr. şeker

3 yumurta

50 gr. un

1/2 Litre süt veya su

1 Paket vanilya



Şeker, un, vanilya ve yumurtayı telle hafif ateş üzerinde iyice karıştırınız.

Süt veya suyu kaynar olarak ilâve ediniz.

Tekrar ateş üzerinde bir iki taşım kaynatıp karıştırınız. Ateşten alınız. Soğuduktan sonra daha önce pişmiş olan beze biçimindeki hamurların altından bıçak ucu ile kesiniz.

Önceden hazırlanmış olan kremalı şu hamurundan kesilen boşluktan içeriye sıkınız. Servis tabağına diziniz üzerlerine pudra şekerleri serpiniz.

0 yorum:

Sütlü Tatlı Tarifleri | Pratif Sütlü Tatlılar   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP