Günün Tarifi

29 Nisan 2010 Perşembe

Ananaslı Mus

ANANASLI MUS



MALZEMESİ (5-6 kişilik)

Yarım paket muz jölesi

1,5 çay bardağı sıcak su

2 adet yumurta

1 paket krem şanti

1 su bardağı süt

3 adet ananas konservesi



Toz halindeki muz jölesini sıcak su ile eritin. Beklemeye alın. Yumurtaları mikserle çırparak kabartın. Diğer tarafta toz krem şantiyi sütle çırpın. Çırpılmış yumurtayı ve jöleyi ekleyip karıştırın. Ananasları küp küp doğrayıp kuplara paylaştırın. Üzerine mus doldurun. Buzdolabında 2-3 saat bekletin. Ananas dilimleri ve nane yaprakları ile süsleyip servis yapın.

0 yorum:

Sütlü Tatlı Tarifleri | Pratif Sütlü Tatlılar   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP