Günün Tarifi

29 Nisan 2010 Perşembe

Frambuazlı Kup

FRAMBUAZLI KUP



Malzemeler:

50 gr. pudra şekeri

200 gr dondurulmuş framboaz

200 gr. bitter çikolata

60 gr. tereyağı

Brovni parçaları.

Hazır pastacı kreması ya da vanilyalı puding



Hazırlanışı:

Dondurulmuş frambuazın suyunu süzün, bir kapta pudraşekeriyle karıştırın. Başka bir yerde çikolata ve tereyağını birlikte eritip karıştırın. Kup bardaklarının dibine birer yemek kaşığı frambuazdan paylaştırın. Üzerine pastacı kreması ve hemen üstüne brovni parçaları ve tekrar kremadan koyun. Sonra erimiş çikolatayı ekleyin. Arzu ederseniz kalan frambuazlardan en üstüne ekleyebilirsiniz.

0 yorum:

Sütlü Tatlı Tarifleri | Pratif Sütlü Tatlılar   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP