Günün Tarifi

29 Nisan 2010 Perşembe

Üzümsün

ÜZÜMSÜN



1 su bardağı üzüm suyu,

1 su bardağı su,

1 su bardağı süt,

5 çorba kaşığı tozşeker,

3 çorba kaşığı nişasta,

1 paket küçük sade bisküvi,

dilediğiniz miktarda üzüm,

1 çay bardağı dövülmüş antepfıstığı



1 su bardağı üzüm suyu, 1 su bardağı su, 1 su bardağı süt, 5 çorba kaşığı tozşeker ve 3 çorba kaşığı nişastayı muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin.

Cam tepsiyi ıslatın. Pişirdiğiniz tatlıdan 2 kepçe koyun. Tepsiye yayın. 1 paket bisküviyi muhallebinin üzerine dizin. Geri kalan muhallebiyi bisküvilerin üzerine dökün. Üzerine üzüm taneleri ve dövülmüş fıstık serpin. Bir gece buzdolabında bekletip, servis yapın.

0 yorum:

Sütlü Tatlı Tarifleri | Pratif Sütlü Tatlılar   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP