Günün Tarifi

29 Nisan 2010 Perşembe

Kestaneli Kup

KESTANELİ KUP



8 adet kestane şekeri

2 su bardağı süt

2 çorba kaşığı pirinç unu

1 çay bardağı şeker

1 paket vanilya

Ayrıca:

1 poşet toz krem şanti

1 çay bardağı soğuk süt



Süt, pirinç unu, şeker ve vanilya orta ateşte sürekli karıştırarak kıvam alana kadar pişirilir. Soğurken krem şanti ve soğuk süt çırpılır. Sonra iki karışım birleştirilir. Nohut büyüklüğünde ufalanmış kestane şekerleri eklenir, karıştırılır. Kuplara ya da kaselere paylaştırılır.

0 yorum:

Sütlü Tatlı Tarifleri | Pratif Sütlü Tatlılar   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP