Günün Tarifi

29 Nisan 2010 Perşembe

PRALİN KREMASI

PRALİN KREMASI



250 gr pralin

200 gr tereyağ veya margarin

250 gr pastacı kreması



Bir tencereye, yumuşatılarak pomat haline getirilmiş 200 gram tereyağ ya da margarin koyularak, yağ iyice beyaz bir hale gelinceye kadar 15 dakika telle çırpılır. Sonra buna; her seferinde bir çorba kaşığını aşmamak üzere daha önceden hazırlanmış pastacı kremasından katmak ve bir taraftan da telle hızlıca karıştırmak suretiyle bütün krema azar azar tereyağına yedirilir.

Bundan sonra pastacı kremalı tereyağına yine azar azar olmak üzere, 250 gram da pralin katılarak telle iyice dövmek suretiyle hepsi birbiriyle yedirildikten sonra pastalarda kullanılır.

0 yorum:

Sütlü Tatlı Tarifleri | Pratif Sütlü Tatlılar   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP