Günün Tarifi

29 Nisan 2010 Perşembe

Şeftali Katları

ŞEFTALİ KATLARI



200 gram kakaolu bisküvi,

500 gram şeftali,

1,5 su bardağı tatlandırılmış krema (çok soğuk olmalı),

1 çay kaşığı limon kabuğu rendesi



Kakaolu bisküvileri havanda veya robotta ufalayın. Un haline getirin. Şeftalilerin kabuklarını soyup. Püre haline getirip, krema ve limon kabuğu rendesiyle karıştırın. Bisküvinin üçte birini 4 kup bardağına pay edin. Üzerlerine meyve püresini, pürenin üzerine de kalan bisküviyi bölüştürün. Şeftali veya vişne gibi mevsim meyveleriyle süsleyerek servis yapın.

0 yorum:

Sütlü Tatlı Tarifleri | Pratif Sütlü Tatlılar   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP