Günün Tarifi

29 Nisan 2010 Perşembe

TAVUK GÖĞSÜ

TAVUK GÖĞSÜ



MALZEMELER:

1 litre süt

Yarım küçük paket margarin (65 gr.)

2,5 kahve fincanı un

2,5 kahve fincanı şeker



YAPILIŞI:

1- Bakır bir tencerede yağ ile un çok açık pembe kavrulur, 1 litre süt ve şeker konup karıştırarak pişirilir. Kaynayıp koyulaşınca ateşten alınır.

2- Mikserle 15- 20 dakika çarparak sakızlaştırılır. Islatılmış 20- 25 cm. çapındaki cam tabak veya tepsiye boşaltılıp buzdolabında soğutulur. Dilimlenip servis yapılır.



-----------------------------------------------------------------------------

ML® Tavuk Göğsü için tıklayın

-----------------------------------------------------------------------------

0 yorum:

Sütlü Tatlı Tarifleri | Pratif Sütlü Tatlılar   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP