Günün Tarifi

29 Nisan 2010 Perşembe

Frambuazlı Mus

FRAMBUAZLI MUS



300 gr. frambuaz (püre edilip, süzgeçten geçirilmiş)

80 gr. şeker

2 adet yumurta akı

15 gr. toz jelatin

100 gr. yoğurt

100 gr. çırpılmış krema



Frambuazın 100 gramını ısıtın. Az suda erittiğiniz toz jelatini koyun ve karıştırın. Frambuaz püresinin içine çırpılmış krema ve yoğurt karıştırın. Yumurta beyazı ve şekeri kar haline getirinceye kadar karıştırın, krema karışımına ilave edin. Bu karışımı bir kalıbın içine dökün ve derin dondurucuda bekletin. Donduktan sonra dolabın normal kısmına alın ve servis sırasında süsleyin.

0 yorum:

Sütlü Tatlı Tarifleri | Pratif Sütlü Tatlılar   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP